I lager

GROWING CONCEPTS - DIY HÅLLBAR ECOSYSTEM- FICUS GINSENG

699 kr
  • Fri frakt från 499kr
  • 1-3 dagars leverans
  • Köp nu - Betala sen
  • 30 dagars öppet köp
  • 1 års garanti
Visa MasterCard Swish Klarna Apple Pay
certifierad ehandel

Vem vill inte ha en vacker biotop att titta på och njuta av utan att behöva ha gröna fingrar! Med de hållbara ekosystemen Growing Concepts får du naturen i kombination med design i ditt hus. DIY-paketet är försedd med en tydlig manual så att du redan kan njuta av ditt eget mini-ekosystem med speciella gröna växter som en kaffeplant eller en mini-palmträd i bara fyra steg.

Fukten i potten eller flaskan som avdunstar under dagen sätter sig på insidan av glaset och kommer att absorberas igen av jorden och mossan på kvällen. Mini-ekosystemet behöver också indirekt solljus och lite kärlek.

Växter är oumbärliga för oss människor. De har inte bara ett positivt inflytande på vårt humör och arbetstillfredsställelse, vi kan koncentrera oss bättre och dessutom koppla av bättre.


Bolder Cork med Ficus Ginseng kommer med tydligt numrerade påsar med jord, korn, mossa och växter. Efter ett första jordlager, korn, resten av marken och mossan, planterar du de två växterna i mitten av potten.

Ficus hittar sitt ursprung i Kina och delar av Asien och är lätt att hantera. Växten ser ut som ett miniträd i en kruka och kallas därför bonsai för nybörjare. De nyckfullformade grenade rötterna (ginseng) med de robusta ovala glänsande bladen gör denna växt till ett blickfång i alla terrarier.

Växterna trivs bäst vid rumstemperatur på ett ljust läge, men inte i direkt solljus.


Funktioner

- MPS-GAP-certifierade anläggningar

- Hållbart utvecklade glasvaror från europeiska länder

- Ditt eget mini-ekosystem i fyra steg

- Rekommenderad temperatur: 15-25 ° C

- OBS: Detta är ett DIY-paket med tydliga instruktioner. Växterna kan skilja sig i färg, form och storlek från bilden.

- H30xØ18cm