Om ossHej och välkommen till 

NOVELTIZ.SE 


Noveltiz.se är en svensk webbshop med lager och kontor i Helsingborg.

Noveltiz.se drivs av R&O E-handel AB (org nummer: 559191-1564). Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av kvalitetsartiklar, noggrant utvalda, roliga prylar och coola presenter. Vi jobbar kontinuerligt för att hitta nya varor och förbättra vårt sortiment.  Vi samarbetar med skandinavisk leverantör samt europeiska leverantörer.

Vi  följer sedan svenska lagar om garantier och konsumenträttigheter. Vi erbjuder ett 30 dagars öppet köp och 1 års garanti.

Vi bryr oss om dig som kund och har därför endast handplockade varor som vi själva skulle använda.  Vi vill att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd när du handlar, både med varorna och med den service vi tillhandahåller. Så om du är ute på nätet och letar efter roliga, coola och smarta prylar och presenter så har du kommit helt rätt! Vi har vad du söker och lite till. 


Frakt 

 Vi har alltid fri frakt över 499kr. Vi tar ut 29kr eller 49 k för mindre order (beror på vikten). Vi vet hur viktigt det är att få order så snart som möjligt så vi arbetar hårt för att skicka order snabbt.

 Vi skickar våra paket med postnord och DHL. Leveranstid kan ta från 1 till 3 arbetsdagar. Under veckodagen skickas order före kl 13 samma dag som orderdag. Beställningar som görs under helgen kommer att skickas på måndag. Personliga produkter ingår inte i denna policy, se produktsidorna för leveranstiden.Betalning på NOVELTIZ.SE 

När du handlar via Noveltiz.se kan du känna dig trygg. Genom vårt säkrade betalningssystem kan du betala med Klarna, Swish, Paypal, Apple Pay, Visa / Mastercard...


Kontakta oss 

Om du har frågor tveka inte att kontakta oss.  Vi svarar alltid så snabbt som möjligt inom 24 timmar.