Hej och välkommen till 
NOVELTIZ.SE 👋

Vår nätbutik är baserad här i Sverige 🇸🇪 och därför kan vi erbjuda snabb leverans och en service av första klass👌. Inga långdragna leveranser. Noveltiz.se är en svensk 🇸🇪webbshop med kontor i Helsingborg. Vi arbetar med skandinavisk leverantör samt europeiska leverantörer.

Noveltiz.se drivs av R&O E-handel AB (org nummer: 559191-1564). Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av kvalitetsartiklar, noggrant utvalda, roliga prylar och coola presenter. Vi jobbar kontinuerligt för att hitta nya varor och förbättra vårt sortiment.
Vi  följer sedan svenska lagar om garantier och konsumenträttigheter. Vi erbjuder ett 30 dagars öppet köp och 1 års garanti.

Vi bryr oss om dig som kund och har därför endast handplockade varor som vi själva skulle använda. Du är viktig för oss och vi gör vårt bästa för att tillgodose ditt skratt-behov. Vi vill att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd när du handlar, både med varorna och med den service vi tillhandahåller. Så om du är ute på nätet och letar efter roliga, coola och knasiga prylar och presenter så har du kommit helt rätt! Vi har vad du söker och lite till. 


Frakt 📦
 Vi vet hur viktigt det är att få order så snart som möjligt så vi arbetar hårt för att skicka order snabbt. Vi har alltid fri frakt från 499kr. Vi tar ut 49 kr för mindre order.
 Vi skickar våra paket med postnord och DHL. Leveranstid kan ta från 1 till 3 arbetsdagar. Under veckodagen skickas order före kl 13 samma dag som orderdag. Beställningar som görs under helgen kommer att skickas på måndag. Personliga produkter ingår inte i denna policy. De kommer att levereras inom 15 dagar.


Betalning på NOVELTIZ.SE 💰
När du handlar via Noveltiz.se kan du känna dig trygg. Genom vårt säkrade betalningssystem kan du betala med Klarna, Paypal, Swish, Apple Pay, VISA / MASTERCARD ...


Kontakta oss 📩
Vi gillar att prata med våra kunder. Om du har frågor tveka inte att kontakta oss. Vi svarar alltid så snabbt som möjligt inom 24 timmar.


Vi är glada ☺️att just du väljer att handla hos oss!

Välkommen till det glada gänget!